Atletiekvereniging Hera

Vrijwilligers

AV Hera is een mooie atletiekvereniging met ruim 400 leden. Voor een bruisende en gezonde vereniging is het belangrijk dat alle (ouders/verzorgers van) leden betrokken zijn bij het reilen en zeilen onze vereniging. Leden vormen het hart van de vereniging; zonder hen is er geen vereniging!

Naast trainen en eventueel meedoen aan wedstrijden, levert ieder lid levert een bijdrage aan het verenigingsleven van AV Hera van minimaal een dag per jaar. Voor leden jonger dan 16 jaar doet de wettelijk vertegenwoordiger het verenigingswerk. Een kind bij Hera betekent een actieve inzet van ouders/verzorgers. Door jouw bijdrage maak je wedstrijden voor je kind mogelijk!

Momenteel, juni 2024, is het bestuur van Hera actief met het opzetten van een aantal commissies dat zich structureel met een bepaald thema bezighouden. Er bestaat intussen al een aantal commissies:

  • Commissie Vrijwilligers (contactpersoon Jos Rozemeijer)
  • Dinsdagochtend klussenteam (contactpersoon Ab Wassenaar)
  • Club van 100 (contactpersoon Marianne van Ganzevoort)

Een aantal commissies is in opbouw:

  • Jeugdcommissie (contactpersoon Cindy Kiekens)
  • Kantinecommissie (contactpersoon Annemarie de Groot)

En voor een aantal commissies moeten we nog een start maken:

  • Commissie communicatie
  • Feestcommissie
  • Sponsorcommissie

Mocht het je leuk lijken om je aan te sluiten bij één van deze commissies, stuur dan een mailtje aan info@avhera.nl. Voor alle commissies kunnen we nog vrijwilligers gebruiken. Kijk op de Vacature pagina voor meer specifieke informatie.

 

 

Hoofdsponsor FysioForum

Studio Hekwerk - Sponsor van A.V. HeraSports performance - Sponsor van A.V. HeraPsyt - Sponsor van A.V. HeraZicht Adviseurs - Sponsor van A.V. HeraReclasign - Sponsor van A.V. HeraTen Bruggencate - Sponsor van A.V. HeraTesselaar Freesia - Sponsor van A.V. HeraKN Bouw - Sponsor van A.V. HeraPauw Recreatie - Sponsor van A.V. HeraNut - Sponsor van A.V. HeraAnn Taveirne - Sponsor van A.V. HeraTamminga Sports - Sponsor van A.V. Hera