Atletiekvereniging Hera

Jeugdatletiek bij Hera

In onze vereniging hebben een steeds groter wordende groep kinderen en jeugdleden dat met veel plezier de atletieksport beoefent. De successen van onze nationale toppers, waaronder Jessica Schilder van onze eigen vereniging, dragen hier uiteraard aan bij. Wie wil nu niet net zo goed worden als Femke Bol?

Maar ook voor kinderen die helemaal geen ambitie te hebben om de nieuwe Churandy Martina te zijn, maar gewoon gezellig willen sporten, is er bij AV Hera een heleboel mogelijk. Niet voor niets is atletiek de moeder aller sporten. Het zorgt voor een brede motorische ontwikkeling voor ieder kind.

Kinderen onder de 12 jaar vallen bij de atletiek in de groep Pupillen. Ben je al 12 jaar of ouder (tot 19 jaar), dan kom je in de groep junioren. Beide groepen trainen (minimaal) twee keer per week op onze baan op De Vork.

Trainingen

Lijkt het je leuk om een aantal proeftrainingen te doen? Klik hier voor een actueel overzicht van de trainingen. Om ieder nieuw lid goed te kunnen opvangen, is het belangrijk dat proeftrainingen Hier vooraf worden aangemeld. Er wordt dan snel contact met je opgenomen.

Clubkleding

Bij alle competititewedstrijden en nationale kampioenschappen dragen de atleten het bij de Atletiekunie geregistreerde clubkleding. Voor Hera zijn de clubkleuren oranje shirt en zwarte broek. Duijn teamsport is de leverancier van onze clubkleding. Pasmodellen zijn aanwezig in hun showroom, De Oude Veiling 24, 1689 AA Zwaag. 

Bestellen kan in de AV HERA kleding-webshop:

Klik hier om te bestellen.

 

 

 

Hoofdsponsor FysioForum

Zicht Adviseurs - Sponsor van A.V. HeraAnn Taveirne - Sponsor van A.V. HeraPauw Recreatie - Sponsor van A.V. HeraOosterbaan - Sponsor van A.V. HeraTesselaar Freesia - Sponsor van A.V. HeraTamminga Sports - Sponsor van A.V. HeraTen Bruggencate - Sponsor van A.V. HeraSports performance - Sponsor van A.V. HeraReclasign - Sponsor van A.V. HeraNut - Sponsor van A.V. HeraBouwbedrijf Ted Groot - Sponsor van A.V. HeraFloris Comfort - Sponsor van A.V. Hera