Atletiekvereniging Hera

Wij zijn blij met u als sponsor

Een sportvereniging kan niet zonder zijn sponsors. Deze zijn belangrijk voor die extra dingen waar de vereniging geen geld voor heeft. AV Hera is altijd op zoek naar nieuwe sponsors. Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om via AV Hera meer bekendheid te krijgen tijdens trainingen en atletiekwedstrijden van AV Hera, de website en social media. 

Mogelijkheden van sponsoring

  • Plaatsing reclamebord* op de atletiekbaan:
    • reclamebord enkelzijdig € 100,00 per jaar
    • reclamebord dubbelzijdig € 150,- per jaar
  • Banner op de website van Hera € 25,00 per jaar, in combinatie met een bord.
  • Alleen vermelding van een banner op de website € 50,00 per jaar. De banner is tevens een link naar uw website. We bieden ook ruimte op onze website om iets over uw bedrijf te vertellen met een link naar uw website.
  • Sponsoren van een door AV Hera georganiseerde wedstrijd als naamsponsor. Sponsorbijdrage nader overeen te komen.
  • Sponsoren van groepen of individuele atleten, in overleg met de technische commissie van AV Hera

Onze website heeft gemiddeld 120 unieke bezoekers per dag. Onze Facebookpagina heeft ca. 450 fans en onze berichten bereiken gemiddeld 250 gebruikers en er zijn uitschieters naar meer dan 1.000.

Wilt u AV Hera ook ondersteunen als sponsor neem dan contact op met Frank Kuin bestuurslid PR en communicatie.

* exclusief productie reclamebord. Deze worden geleverd door onze sponsor Reclasign.

Hoofdsponsor FysioForum

Wij zijn Orlo Ruijs en Jasper Hermans, fysiotherapeuten van Fysio-Forum. Een aantal kennen ons al van de woensdagavond, dan kunnen jullie gebruik maken van onze faciliteit van 1900-2000 onder begeleiding van Rudy en Johan! Wanneer jullie met blessures of vragen over blessures zitten, kunnen jullie altijd contact met ons opnemen, of appen. We kunnen dan met een echo kijken, behandelen met tapen, shockwave, massages of training. Je kan als Hera lid altijd binnen 24uur bij ons terecht!

Studio Hekwerk

Studio Hekwerk sponsort vooral in natura. Zo beheren zij deze website en verzorgen ze het grafische ontwerp van veel van de communicatie-uitingen van AV Hera. Studio Hekwerk is een ontwerpstudio voor eigenwijs grafisch ontwerp. Zij leveren grafisch vormgeving voor online- en offline communicatie zoals websites, facebookpagina's, brochures, huisstijlen, flyers en logo's.  Zie voor meer informatie communicatie.design

Reclasign

Wat je ook zoekt op het gebied van reclame en signing: wij maken het voor je. Goed en snel en met net zoveel aandacht voor het grote geheel als voor de details. Of het nu voertuigreclame, buitenreclame, interieur signing, event- & beursinrichting, wayfinding of winkelinrichting is.

We zijn snel, scherp, alert en op de hoogte van ons vak én onze omgeving. Niets is ons te gek. Stiekem houden we wel van uitdagingen, grote hoogtes en onmogelijke plekken.

Succesvolle reclame en signing maakt jouw bedrijf niet alleen zichtbaar. Het zorgt ook nog eens voor meer werkplezier en een professionele uitstraling. We gaan graag op zoek naar de wauw-factor voor jouw bedrijf!

www.reclasign.nl

Oosterbaan Sport- en Wandelschoenen

Wij zijn Oosterbaan Sport- en Wandelschoenen en zijn gevestigd in Alkmaar (Overdie), vlakbij de MC Donalds. Parkeren is gratis en direct voor de deur. Naast hardloopschoenen vindt u een groot assortiment aan spikes bij ons in de winkel. Ook voor uw (berg)wandelschoenen kunt u bij ons binnen stappen. Wij analyseren uw oude- en nieuwe hardloopschoenen altijd buiten, buiten is de praktijk, met hier en daar bv. een scheve stoeptegel i.t.t. binnen filmen op een egale vloer. Aanmeten van schoenen gaat vooraf aan een uitgebreide analyse. AV Hera leden krijgen 10% korting op kleding en schoenen.

 

Hoofdsponsor FysioForum

Bouwbedrijf Ted Groot - Sponsor van A.V. HeraTamminga Sports - Sponsor van A.V. HeraFloris Comfort - Sponsor van A.V. HeraKN Bouw - Sponsor van A.V. HeraStudio Hekwerk - Sponsor van A.V. HeraTen Bruggencate - Sponsor van A.V. HeraOosterbaan - Sponsor van A.V. HeraVan Lierop Adviesgroepo - Sponsor van A.V. HeraAnn Taveirne - Sponsor van A.V. HeraZicht Adviseurs - Sponsor van A.V. HeraPauw Recreatie - Sponsor van A.V. HeraNut - Sponsor van A.V. Hera