Atletiekvereniging Hera

Pupillen

Pupillen worden ingedeeld op basis van leeftijd: U7, U8, U9, U10 en U11. In verband met de wedstrijden in het winterseizoen wordt een pupil ingedeeld in een nieuwe categorie per 1 november. Bij Hera schuif je voor de trainingsgroep al  vanaf 1 oktober een groepje op. > klik hier voor de leeftijdsindeling

Trainingen Winterperiode van november tot en met februari

  • t/m U8 dinsdagmiddag van 16:30 tot 17:30 uur in Sporthal De Waardergolf
  • U9 dinsdagmiddag van 17:00 tot 18:00 uur in Sporthal De Waardergolf
  • U10 en 11 dinsdagmiddag van 17:30 tot 18:30 uur in Sporthal De Waardergolf
  • alle pupillen groepen: donderdagmiddag van 17:15 tot 18:30 uur op de atletiekbaan

Trainingen zomerperiode van maart tot en met oktober

  • dinsdagmiddag van 17:15 tot 18:30 uur alle pupillen groepen
  • donderdagmiddag van 17:15 tot 18:30 uur alle pupillen groepen

Wedstrijden

Voor pupillen zijn er zowel in de zomermaanden (buiten) als in de wintermaanden (indoor/cross) verschillende wedstrijden. Bij het buitenseizoen ligt de nadruk op de baanatletiek. Aan het begin van het seizoen proberen we altijd een pupillenwedstrijd te organiseren, soms onderling. Zo kunnen alle pupillen alvast een keer ervaren hoe het is om een wedstrijd te doen. 

Als Hera team heb je ieder seizoen drie competitiewedstrijden, waar je per wedstrijd vier onderdelen doet, die verschillen per wedstrijd. Naast een individuele score is vooral de teamscore van belang. Als team kun je een plaast veroveren voor de regionale pupillenfinale die altijd in september plaatsvindt. Verder is er altijd de mogelijkheid om aan extra wedstrijden mee te doen.

's-Winters hebben we ook een competitie: de cross competitie. Ook hier loop je zowel individueel als voor je Hera team!  

Communicatie

Communicatie vindt plaats op de vogende manieren:

  • Mondeling via de trainers tijdens de trainingen of wedstrijden.
  • Via whatspp groepen van met name de trainers. Geef daarom je mobiele nummer door aan de trainer.
  • Via deze site.

Clubkleding

Bij alle wedstrijden dragen de atleten het bij de Atletiekunie geregistreerde clubkleding. Duijn teamsport is de leverancier van onze clubkleding. Pasmodellen zijn aanwezig in hun showroom, De Oude Veiling 24, 1689 AA Zwaag. Het streven is om twee keer per jaar zal er een pasavond te organiseren in de kantine van AV Hera. Klik hier voor de webshop.

Voor Hera zijn de clubkleuren oranje shirt en zwarte broek. Het Hera-logo op de clubkleding is niet verplicht. 

 

Hoofdsponsor FysioForum

Psyt - Sponsor van A.V. HeraTen Bruggencate - Sponsor van A.V. HeraVan Lierop Adviesgroepo - Sponsor van A.V. HeraSports performance - Sponsor van A.V. HeraPauw Recreatie - Sponsor van A.V. HeraNut - Sponsor van A.V. HeraAnn Taveirne - Sponsor van A.V. HeraBouwbedrijf Ted Groot - Sponsor van A.V. HeraFloris Comfort - Sponsor van A.V. HeraZicht Adviseurs - Sponsor van A.V. HeraTesselaar Freesia - Sponsor van A.V. HeraStudio Hekwerk - Sponsor van A.V. Hera