Logo Atletiekvereniging Hera Heerhugowaard

Atletiekvereniging Hera

Gezocht: Assistenttrainers

Wegens het stoppen van een aantal pupillentrainers, zoeken wij ouders of jeugdatleten vanaf 15 jaar, die onze pupillentrainers willen helpen met het begeleiden van de pupillen.

Ons pupillenledental is ca. 70 leden. Zij zijn verdeeld over vier leeftijdsgroepen en trainen in de zomer twee keer in de week op dinsdag- en donderdagmiddag van 17.15 tot 18.30 uur op de baan. In de winter wordt er op dinsdag in de zaal getraind van 16.30 tot 18.30 uur.

Bij voldoende interesse kunt u op kosten van AV Hera en cursus Assistent Baan Atletiek Trainer 2 van de Atletiek Unie volgen. Onze trainers en assistenttrainers komen in aanmerking voor een vergoeding, deze is afhankelijk van kennis en ervaring. Voor junioren kan deze vrijwilligersvergoeding een leuk zakcentje opleveren.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten neem dan contact op met:

De trainerscommissie van AV Hera
Pip Tesselaar  06 21 29 54 48
Herman de Jong 072 743 31 82  of 06 16 11 69 02

Of de pupillencoördinator
Cindy Kiekens (voor/na de pupillentraining)

Jouw reactie zien wij met belangstelling tegemoet.

De trainerscommissie van AV Hera

 

Hoofdsponsor FysioForum

Ann Taveirne - Sponsor van A.V. HeraBouwbedrijf Ted Groot - Sponsor van A.V. HeraPsyt - Sponsor van A.V. HeraStudio Hekwerk - Sponsor van A.V. HeraFloris Comfort - Sponsor van A.V. HeraOosterbaan - Sponsor van A.V. HeraVan Lierop Adviesgroepo - Sponsor van A.V. HeraTesselaar Freesia - Sponsor van A.V. HeraPauw Recreatie - Sponsor van A.V. HeraNut - Sponsor van A.V. HeraSports performance - Sponsor van A.V. HeraKN Bouw - Sponsor van A.V. Hera