Atletiekvereniging Hera

Club van 100

Wie zijn wij: een groep mensen binnen A.V. Hera die de club geldelijk steunt.

Wat doen wij: uit de contributie van onze leden, 50 euro per jaar, schaffen wij allerlei nuttige dingen aan voor de vereniging. Zeker nu de subsidiekraan van de gemeente Heerhugowaard dichtgedraaid is, is het belangrijk om een extra spaarpotje te hebben. In de afgelopen 12 jaar heeft de Club van Honderd A.V. Hera met ruim 50.000 euro gesponsord.

Wie kan er lid worden: Iedereen die AV Hera een warm hart toedraagt.

Plannen voor nu en de toekomst: een bijdrage of complete financiering van de volgende projecten:

  • Nieuwe geluidsinstallatie binnen en buiten. Deze zomer aangeschaft.
  • Renoveren bar in de kantine,
  • Hoogspringoverkapping en matten.
  • Organiseren feestavonden, clinics en lezingen.

Wij zijn een ambitieuze club maar dat kan niet zonder uw steun van 50 euro per jaar (1 € per week, een bedrag waar u nu gratis thee voor krijgt na de training).

Werkt u mee aan een groeiende en financieel sterke vereniging? Voor dit bedrag krijgt u ook nog een compleet verzorgde feestmiddag en avond aangeboden.

Mogen wij u begroeten als lid van de club van honderd? In de kantine hangen of liggen inschrijfformulieren, maar het kan ook digitaal. Een mailtje naar onderstaand e-mail adres is voldoende.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Club van Honderd:
Cees Bakker, voorzitter
Adrie van der Wijk, penningmeester
Marianne Ganzevoort, secretaris
Kees Kiekens
Peter Stam
Peter van Veen
Jan-Bart de Kort
Greta Spek

e-mail adres:
bakker.cees477@gmail.com
secretariscvhavhera@hotmail.com

 

 

Hoofdsponsor FysioForum

Ann Taveirne - Sponsor van A.V. HeraReclasign - Sponsor van A.V. HeraPsyt - Sponsor van A.V. HeraOosterbaan - Sponsor van A.V. HeraBouwbedrijf Ted Groot - Sponsor van A.V. HeraTesselaar Freesia - Sponsor van A.V. HeraVan Lierop Adviesgroepo - Sponsor van A.V. HeraPauw Recreatie - Sponsor van A.V. HeraFloris Comfort - Sponsor van A.V. HeraKN Bouw - Sponsor van A.V. HeraStudio Hekwerk - Sponsor van A.V. HeraZicht Adviseurs - Sponsor van A.V. Hera