Atletiekvereniging Hera

Broekhuis Clubbonus voor AV Hera

Broekhuis draagt AV Hera  graag een warm hart toe. Broekhuis ondersteunt onze vereniging met een clubbonus. Dit houdt in dat er een bedrag in de kas wordt gestort wanneer een verenigingslid of ouders van een jeugdlid, bij Broekhuis een auto koopt, laat onderhouden of schade laat herstellen. 

  • € 150,- bij de koop/lease van een nieuwe of gebruikte auto (dit geldt voor alle merken van de Broekhuis Groep) 
  • € 15,- bij onderhoud aan de auto met een factuurbedrag hoger dan € 100,- (dit geldt voor alle automerken)
  • € 25,- bij schadeherstel met een factuurbedrag hoger dan € 500,-  (dit geldt voor alle automerken)

Onze leden vullen op deze manier dus zelf onze clubkas aan. 

Help je mee?

Broekhuis Groep

De Broekhuis Groep vertegenwoordigt 13 automerken – Jaguar, Landrover, BMW, Ford, MINI, Opel, Peugeot, Seat, Skoda, Volkswagen, Audi, Fiat en Volvo – in 47 vestigingen. Naast het dealerschap is Broekhuis actief op het gebied van schadeherstel, leasing, bedrijfswageninrichting en financiële diensten. 

Paar spelregels: 

  1. In aanmerking komen de leden van de vereniging, de ouders van de eventuele jeugdleden maar ook een ieder die de vereniging een warm hart toedraagt. Bij iedere transactie met Broekhuis heeft de vereniging recht op de genoemde geldbedragen.
  2. Het sponsorbedrag wordt 1x uitbetaald, dus aan 1 vereniging. Indien een lid van de vereniging ook lid is van een andere vereniging welke gebruik maakt van de Broekhuis Clubbonus zal hij/zij een keus moeten maken welke vereniging het geld krijgt.
  3. De klanten geven zelf aan bij de penningmeester van de vereniging dat zij een auto hebben gekocht, onderhoud hebben laten uitvoeren of een schade hebben laten herstellen bij Broekhuis.
  4. De penningmeester van de vereniging houdt de score bij. Broekhuis levert hiervoor een excel-sheet aan welke door de penningmeester wordt ingevuld. Deze administratie wordt gecheckt met de administratie van Broekhuis.  
  5. De sponsorbedragen worden per kwartaal afgerekend i.o.m. de penningmeester.

Vul het formulier in voor de clubbonus!
 

Met een * zijn verplicht.

 

Hoofdsponsor FysioForum

Zicht Adviseurs - Sponsor van A.V. HeraVan Lierop Adviesgroepo - Sponsor van A.V. HeraSports performance - Sponsor van A.V. HeraTen Bruggencate - Sponsor van A.V. HeraPauw Recreatie - Sponsor van A.V. HeraTamminga Sports - Sponsor van A.V. HeraKN Bouw - Sponsor van A.V. HeraPsyt - Sponsor van A.V. HeraBouwbedrijf Ted Groot - Sponsor van A.V. HeraOosterbaan - Sponsor van A.V. HeraReclasign - Sponsor van A.V. HeraAnn Taveirne - Sponsor van A.V. Hera