Atletiekvereniging Hera

Vier keer gratis meetrainingen

AV Hera heeft de beschikking over gecertificeerde trainers voor elke categorie en onderdeel. Vanaf 6 jaar kun je trainen. Of je nu tiener, jongere, volwassen of senior bent er staat een trainer voor je klaar, die je zal begeleiden in de atletieksport. Als je meer van baanatletiek wilt leren kennen dan kun je je voor de vier proeftraining opgeven. Kies voor Baanatletiek pupillen (tot 11 jaar) of Baanatletiek junioren (tot 17 jaar). Als je wilt gaan hardlopen sluit je je aan bij een van onze loopgropen. Ben je een beginnende hardloper dan is " Beginnen met hardlopen" een ideale manier om de eerste stappen op de atletiekbaan te zetten.

Klik hier hier voor de trainingstijden. Er is een zomer- en winterschema. Het zomerschema gaat ieder kalenderjaar rond 1 april in en het winterschema rond 1 oktober. 

Op elk atletiekonderdeel en elke categorie heeft AV Hera een gespecialiseerde trainer. WIl je weten wie dat zijn? Kijk op ons overzicht trainers.  In de atletiek zijn er verschillende categorieën die op basis van leeftijd zijn bepaald. Op het overzicht Leeftijdsindeling kun je zien bij welke categorie je hoort, dit is van belang bij het trainen en de wedstrijden. Pupillen zijn 6 t/m 11 jaar oud, Junioren 11 t/m 17 jaar, Senioren 18 t/m 34 jaar, en Masters vanaf 35 jaar.

Als er nog vragen zijn over de trainers of trainingen dan kun je de trainingscoördinatoren benaderen via trainingscoordinatie@avhera.nl. Heb je een vraag over de pupillen of junioren, dan kan je ook een mail sturen naar jeugdbestuur@avhera.nl.

Velden met een * moeten worden ingevuld. 

Hoofdsponsor FysioForum

Sports performance - Sponsor van A.V. HeraPauw Recreatie - Sponsor van A.V. HeraVan Lierop Adviesgroepo - Sponsor van A.V. HeraKN Bouw - Sponsor van A.V. HeraFloris Comfort - Sponsor van A.V. HeraOosterbaan - Sponsor van A.V. HeraAnn Taveirne - Sponsor van A.V. HeraTen Bruggencate - Sponsor van A.V. HeraTamminga Sports - Sponsor van A.V. HeraBouwbedrijf Ted Groot - Sponsor van A.V. HeraPsyt - Sponsor van A.V. HeraNut - Sponsor van A.V. Hera