Atletiekvereniging Hera

Wandelen met plezier bij AV Hera

Wandelen bij AV-HERA. Met aandacht voor wandeltechnieken, conditie en adviezen voor de juiste kleding en schoenen.

Locatie:
 

AV Hera, sportpark De Vork, De Vork 1 • 1704 BX Heerhugowaard. U kunt hier gemakkelijk en vrij parkeren.

De trainingen vinden plaats in de omgeving van Heerhugowaard, we vertrekken vanaf de kantine van AV Hera of van een afgesproken plaats elders. Indien we vanaf de kantine vertrekken kunnen we na afloop een kopje thee drinken. Indien we van een andere locatie starten is dat niet altijd mogelijk.
 
Elke woensdagavond starten we om 19:00 uur. De training duren gemiddeld 1,5 uur. De startlocatie wordt op maandag of dinsdag doorgegeven.

Deelnamekosten

Als u geen lid bent van AV Hera betaalt u €30,- voor een strippenkaart voor 15 lessen. Deze betaalt u aan de trainer van de wandelgroep. Deelname is gratis voor leden van AV Hera.

Aanmelding

Is sportief wandelen iets voor u? U bent van harte welkom om zich via onderstaand formulier aan te melden. U wordt dan door Dolf uitgenodigd en hij laat u weten waar en wanneer u verwacht wordt.

Aanmeldformulier

 

Velden met een * moeten worden ingevuld. 

Hoofdsponsor FysioForum

Ann Taveirne - Sponsor van A.V. HeraTamminga Sports - Sponsor van A.V. HeraPauw Recreatie - Sponsor van A.V. HeraKN Bouw - Sponsor van A.V. HeraTesselaar Freesia - Sponsor van A.V. HeraReclasign - Sponsor van A.V. HeraSports performance - Sponsor van A.V. HeraOosterbaan - Sponsor van A.V. HeraZicht Adviseurs - Sponsor van A.V. HeraFloris Comfort - Sponsor van A.V. HeraBouwbedrijf Ted Groot - Sponsor van A.V. HeraNut - Sponsor van A.V. Hera