Logo Atletiekvereniging Hera Heerhugowaard

Atletiekvereniging Hera

Hardlopen op de atletiekbaan op woensdagochtend.

Bij AV Hera kun je elke week op de woensdagochtend trainen op de atletiekbaan. We verzamelen om 9.30 in de kantine waar je ontvangen wordt met een bakje thee. We gaan daarna aan de slag met een gedegen warming up, loopscholing, de kerntraining en een cooling down. De training duurt tot ongeveer 11.00 uur en ze zijn geschikt voor beginners en gevorderde hardlopers.

Trainer

De trainer op de woensdagochtend is Dolf Klijn. Dolf is een ervaren hardlooptrainer en loopt zelf ook hard.

Inschrijven

Je kunt vier trainingen gratis meedoen om kennis te maken met AV Hera, de trainer en het lopen in clubverband. Daarna kun je besluiten om lid te worden. Uiteraard kunnen leden van AV Hera gewoon meetrainen op de woensdagochtend. Meld je aan via onderstaand formulier. Ook als je al lid bent van AV Hera.

Wil je nu direct lid worden dan kun je je hier inschrijven.

Aanmeldformulier

Velden met een * moeten worden ingevuld. 

Hoofdsponsor FysioForum

Zuurbier Voulon Accountants - Sponsor van A.V. HeraOosterbaan - Sponsor van A.V. HeraVan Tol Versunie - Sponsor van A.V. HeraTon Koppes - Sponsor van A.V. HeraFloris Comfort - Sponsor van A.V. HeraStudio Hekwerk - Sponsor van A.V. HeraScholten - Sponsor van A.V. HeraAnn Taveirne - Sponsor van A.V. HeraFoot Center - Sponsor van A.V. HeraRunnersWorld - Sponsor van A.V. HeraTen Bruggencate - Sponsor van A.V. HeraPauw Recreatie - Sponsor van A.V. Hera