Logo Atletiekvereniging Hera Heerhugowaard

Atletiekvereniging Hera

Trainen voor 10 km wedstrijd Groet uit Schoorl

Je wilt heel graag meedoen aan de 10 kilometer wedstrijd GROET-UIT-SCHOORL-RUN op zondag 11 februari 2018, maar je wilt nu eens echt goed voorbereiden? Die voorbereiding kan bij AV Hera onder leiding van een ervaren hardlooptrainer. Op zaterdag 2 december as. start het “SCHOORL Running-ARRANGEMENT 2018”.

Onder deskundige leiding train je samen met andere enthousiaste hardlopers op jouw niveau om de 10 kilometer in een voor jou acceptabele tijd te realiseren. Het arrangement bevat ook een aantal duintrainingen in Schoorl. Ook gaan we na een van de trainingen met z'n allen lunchen.

AV Hera biedt twee trainingen per week aan, dit kan op de zaterdagochtend en woensdagavond. Daarnaast word je aangeraden om nog een keer volgens een schema zelfstandig een duurloop te doen. De trainingen vinden plaats op de zaterdag van 9.30 – 11.00 uur en op woensdag van 19.30 – 20.30 uur.

Kosten

De kosten voor het gehele arrangement zijn € 60,00, inclusief de eenmalige lunch, maar exclusief startbewijs Groet uit Schoorl run. Voor inschrijving van de “Groet-uit-Schoorl-Run” dien je dus zelf te zorgen.

Voor verdere informatie betreffende het SCHOORL Running-ARRANGEMENT 2016 mail je met Sjaak Doodeman:  

Geef je op via onderstaand aanmeldingsformulier
 

Velden met een * moeten worden ingevuld. 

Hoofdsponsor FysioForum

Ten Bruggencate - Sponsor van A.V. HeraFloris Comfort - Sponsor van A.V. HeraOosterbaan - Sponsor van A.V. HeraPauw Recreatie - Sponsor van A.V. HeraVan Lierop Adviesgroepo - Sponsor van A.V. HeraTesselaar Freesia - Sponsor van A.V. HeraBouwbedrijf Ted Groot - Sponsor van A.V. HeraFoot Center - Sponsor van A.V. HeraZicht Adviseurs - Sponsor van A.V. HeraTon Koppes - Sponsor van A.V. HeraScholten - Sponsor van A.V. HeraKN Bouw - Sponsor van A.V. Hera