Logo Atletiekvereniging Hera Heerhugowaard

Atletiekvereniging Hera

Sportief wandelen bij AV Hera

De eerste series van 15 weken zijn een groot succes geworden. Dus gaan we gewoon verder met Sportief Wandelen bij Atletiek Vereniging Hera. Onder begeleiding van wandelcoach Dolf gaan we aan onze wandeltechniek en conditie werken.

Locatie:
 

AV Hera, sportpark De Vork, De Vork 1 • 1704 BX Heerhugowaard. U kunt hier gemakkelijk en vrij parkeren.

De trainingen vinden plaats in de omgeving van Heerhugowaard, we vertrekken vanaf de kantine van AV Hera of van een afgesproken plaats elders. Indien we vanaf de kantine vertrekken kunnen we na afloop een kopje thee drinken. Indien we van een andere locatie starten is dat niet altijd mogelijk.

We starten om 19:00 uur met de wandeltrainingen en deze trainingen duren gemiddeld zo’n 1,5 tot 2 uur.

Deelnamekosten

Als u geen lid bent van AV Hera betaalt u €30,- voor een strippenkaart voor 15 lessen. Deze betaalt u aan de trainer van de wandelgroep. Deelname is gratis voor leden van AV Hera.

Aanmelding

Is sportief wandelen iets voor u? U bent van harte welkom om zich via onderstaand formulier aan te melden. U wordt dan door Dolf uitgenodigd en hij laat u weten waar en wanneer u verwacht wordt.

Aanmeldformulier

 

Velden met een * moeten worden ingevuld. 

Hoofdsponsor FysioForum

Oosterbaan - Sponsor van A.V. HeraPauw Recreatie - Sponsor van A.V. HeraStudio Hekwerk - Sponsor van A.V. HeraSports performance - Sponsor van A.V. HeraZicht Adviseurs - Sponsor van A.V. HeraTesselaar Freesia - Sponsor van A.V. HeraVan Lierop Adviesgroepo - Sponsor van A.V. HeraKN Bouw - Sponsor van A.V. HeraAnn Taveirne - Sponsor van A.V. HeraFloris Comfort - Sponsor van A.V. HeraBouwbedrijf Ted Groot - Sponsor van A.V. HeraPsyt - Sponsor van A.V. Hera