Logo Atletiekvereniging Hera Heerhugowaard

Atletiekvereniging Hera

Een succesvolle Heerhugowaard Cityrun By Night begint bij AV Hera

Weddenschap afgesloten, beginnende loper, je persoonlijk record verbeteren of al even niet meer getraind? Iedereen heeft zijn eigen redenen om goed voorbereid aan de start te verschijnen van de Heerhugowaard Cityrun By Night. AV Hera kan je helpen om je doel te bereiken met de HHW Cityrun Training. De training is twee keer in de week op zaterdagochtend en woensdagavond.

Onder leiding van Henk van Dijk, Europees en Nederlands kampioen op diverse hardlooponderdelen bij de Masters, train je 10 weken lang om je doel te behalen. Om wedstrijdervaring op te doen bieden we je naast een startbewijs voor de Heerhugowaard Cityrun By Night, een startbewijs aan voor de voorjaarsloop van AV Hera op 10 maart 2019.

In een gemoedelijke sfeer en minder massaal dan de Cityrun brengt de Voorjaarsloop je in de prachtige polders om Heerhugowaard heen. Je kunt meedoen met de 5 of 10 km wedstrijd of een coopertest van 12 minuten. Ideaal om te kijken hoe het met je conditie is gesteld en waar je aan kunt werken voordat je je stort in de bruisende massa die je dwars door het centrum van Heerhugowaard leidt.


Trainingslocatie

Atletiekbaan van AV Hera

Adres

De Vork 1, 1704 BX Heerhugowaard

Startdatum

Zaterdag 9 februari 2019
Zaterdag 20 april wordt er een afsluitende training georganiseerd om ervaringen uit te wisselen en nieuwe doelen te stellen.    

Tijdstip

zaterdagochtend 9:30 - 11.00 uur en
woensdagavond 19:30 - 21.00 uur

Ervaring

Beginnende hardlopers raden we aan om zich al in te schrijven voor de cursus Start to Run die start op 6 januari. Heb je meer ervaring of je bent gewend om te trainen dan kun je inschrijven voor het 10 km arrangement, anders raden we je aan om je in te schrijven voor het 5 km arrangement.

Kosten

€ 80,- 10 km arrangement
€ 75,-   5 km arrangement
Inclusief startbewijzen voor de Voorjaarsloop en Heerhugowaard Cityrun By Night 5 of 10 km twv ca. € 20,-.

Leden van AV Hera krijgen een korting van € 40,- op het 10 km arrangement en € 35,- op het 5 km arrangement. Deelnemers aan het "Start to run" arrangement van januari krijgen € 20,- korting.

Geef je nu op en vul het formulier in!
 

Velden met een * moeten worden ingevuld. 

Hoofdsponsor FysioForum

Studio Hekwerk - Sponsor van A.V. HeraPauw Recreatie - Sponsor van A.V. HeraPsyt - Sponsor van A.V. HeraVan Lierop Adviesgroepo - Sponsor van A.V. HeraNut - Sponsor van A.V. HeraKN Bouw - Sponsor van A.V. HeraScholten - Sponsor van A.V. HeraZicht Adviseurs - Sponsor van A.V. HeraTon Koppes - Sponsor van A.V. HeraSports performance - Sponsor van A.V. HeraTen Bruggencate - Sponsor van A.V. HeraOosterbaan - Sponsor van A.V. Hera