Logo Atletiekvereniging Hera Heerhugowaard

Atletiekvereniging Hera

Beginnen met hardlopen? Start zaterdag 15 september

Op steeds meer plaatsen in Nederland zie je groepen en individuele hardlopers. Ook jij wilt beginnen, want hardlopen is makkelijk in je drukke leven in te passen! Maar die eerste stap vind je lastig, want wie neemt zich niet regelmatig voor om te gaan hardlopen en eindigt dan toch weer op de bank of op een terrasje? AV Hera begrijpt dat en wil je graag op weg helpen. Daarom starten we in Heerhugowaard drie keer per jaar met een hardloopgroep voor beginnnede hardlopers.

Beginnen met Hardlopen is:

Gezellig, leuk, sportief en met ‘medebeginners’ neem je die eerste stap. Op zeven zaterdagochtenden om 09.30 uur en/of zeven woensdagavonden vanaf 19.30 uur krijg je training van gekwalificeerde en enthousiaste trainers. De trainers geven je een goede basis met zowel theorie- als praktijkoefeningen. Na zeven weken ben je in staat minimaal drie kilometer aan één stuk hard te lopen.

"Ik wist niet dat ik dit in me had"

Is een veel gehoorde reactie. Beginnen met Hardlopen is het beste begin van je weekend.

1 of 2 trainingen per week:

Je mag tijdens 'Beginnen met hardlopen' twee keer per week bij ons op de atletiekbaan trainen: zaterdag van 9.30 – 11.00 uur en woensdagavond van 19.30 – 21.00 uur.

Twijfel je? KOm dan eerst voor een proeftraining!

Twijfel je of dit wel iets voor je is? Kom dan de 1e keer op zaterdag 15 september vrijblijvend meetrainen en besluit daarna of je doorgaat. Gebruik hiervoor het aanmeldformulier Proeftraining.

Looptechniek verbeteren?

Deze beginnersgroep is ook geschikt voor meer ervaren hardlopers die hun techniek willen verbeteren en dit in groepsverband willen oppakken.

De kosten

7 Weken van 14 trainingen kost € 45,00. Deze betaal je via een automatische incasso.

Aanmelden:

Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier.

Extra informatie over de groep:

Voor meer informatie kun je mailen naar  beginnenmethardlopen@avhera.nl

De trainingen:

De trainingen zijn op zaterdag om 9.30 uur en/of woensdag om 19.30 uur. We bieden je dus de mogelijkheid om onder begeleiding twee keer per week te komen trainen.

Aanschaf kleding:

Tijdens de cursus wordt door ALL4Running uitleg gegeven over de aan te schaffen kleding en hardloopschoenen. Wil je bij de start al beschikken over goed materiaal, dan kun je die met korting bij onze sponsor ALL4Running te Alkmaar aanschaffen.

Adres: ALL4Running Breedstraat 38, 1811 HG Alkmaar

Adres:

AV Hera
Sportpark De Vork
De Vork 1, 1704 BX Heerhugowaard

Meld je nu aan en begin met hardlopen!
 

Velden met een * moeten worden ingevuld. 

Hoofdsponsor FysioForum

Van Lierop Adviesgroepo - Sponsor van A.V. HeraNut - Sponsor van A.V. HeraZicht Adviseurs - Sponsor van A.V. HeraBouwbedrijf Ted Groot - Sponsor van A.V. HeraPsyt - Sponsor van A.V. HeraAnn Taveirne - Sponsor van A.V. HeraTen Bruggencate - Sponsor van A.V. HeraFoot Center - Sponsor van A.V. HeraOosterbaan - Sponsor van A.V. HeraFloris Comfort - Sponsor van A.V. HeraAll4Running - Sponsor van A.V. HeraTamminga Sports - Sponsor van A.V. Hera