Proeftrainingen

Atletiekvereniging Hera heeft de beschikking over gecertificeerde trainers voor elke categorie en onderdeel. Voor zowel ieder jongetje of meisje van 6 jaar oud, puber, volwassen, of senior staat er een trainer klaar die je zal begeleiden in de atletieksport. Als je graag atletiek in de breedte wilt leren kennen en je bent jonger dan 17, dan kun je je voor de proeftraining opgeven. Indien je graag als ‘beginner’ wilt hardlopen, dus niet alle technische onderdelen, dan is Start to Run een ideale manier om de eerste stappen op de atletiekbaan te zetten.

Onder het kopje ‘Trainers’ staan de trainers die zijn verbonden aan onze atletiekvereniging, zoals je hier kan zien is er op elk atletiekonderdeel een gespecialiseerde trainer. In de atletiek zijn er verschillende categorieën die op basis van leeftijd zijn bepaald. Op het overzicht ‘Leeftijdsindeling’ kan je zien bij welke categorie je hoort, dit is van belang bij het trainen en de wedstrijden. Pupillen zijn 6 t/m 11 jaar oud, Junioren 12 t/m 17 jaar, Senioren 18 t/m 34 jaar, en Masters vanaf 35 jaar.

De trainingstijden zijn te vinden onder het trainingsoverzicht, waaronder alle tijden en trainingslocatie staan vermeld. Er is een zomer- en winterschema, het zomerschema gaat rond 1 april in ieder kalenderjaar, en het winterschema rond 1 oktober. Het laatste document bevat de baanregels van av Hera om als handvat te dienen, zodat iedere atleet met plezier kan sporten, maar ook wordt gerespecteerd door de andere aanwezige atleten.

Indien er nog vragen zijn omtrent de trainers of trainingen kan je de trainingscoördinatoren benaderen via trainingscoordinatie@avhera.nl. Mocht het een vraag betreffen voor pupil of junior, dan kan je ook een mail sturen naar jeugdbestuur@avhera.nl.

AV Hera

Sportpark "de Vork"
De Vork 1
1704 BX Heerhugowaard
info@avhera.nl

Colofon

Webdesign Studio Hekwerk
Powered by Club-assistent

@2016-2017 AV Hera
Terug naar boven