Logo Atletiekvereniging Hera Heerhugowaard

Atletiekvereniging Hera

Clubkleding bestellen

Bij alle competititewedstrijden en nationale kampioenschappen dragen de atleten het bij de Atletiekunie geregistreerde clubkleding. Voor Hera zijn de clubkleuren oranje shirt en zwarte broek.

RUNNERSWORLD Alkmaar is de leverancier van de Hera clubkleding. RUNNERSWORLD vind je op de Magdalenenstraat 17 in Alkmaar.

Je kan je clubkleding bestellen via onderstaand formulier of kopen in de winkel. De bestelde kleding haal je op in de winkel. Je krijgt van Runnerswolrd Alkmaar daarover een bericht. In de winkel zijn pasexemplaren aanwezig en wordt er voorraad gehouden van de meest gangbare maten. Clubkleding is vanaf nu beschikbaar in dames-, kinder- en herenmodellen.

Om eenheid in ons clubtenue te houden en de kleuren en logo opdruk dezelfde te houden is Runnersworld Alkmaar de enige leverancier van de officiële clubkleding. Kleding aangeschaft bij andere winkels is geen officiële clubkleding, behalve kleding (code blue) die voor 1 juni 2017 bij All4Running is aangeschaft.

Naast het wedstrijdtenue levert RUNNERSWORLD ook een trainingspak en eventueel een sporttas in de clubkleuren met het Heralogo. Zo kan je trots laten zien van welke geweldige vereniging je lid bent.

In principe is elke maat op voorraad, maar het kan tijdelijk uitverkocht zijn. In dat geval moet de kleding besteld worden en dat kan enkele weken duren.

Prijzen

  Volwassenen Jeugd
trainingspak Erima € 47,50 € 41,50
t-shirts  € 25,00 € 25,00
singlets € 23,00 € 23,00
topjes € 23,00 € 23,00

BestelFORMULIER

Velden met een * zijn verplichtMaattabel kinderen

Maattabel dames

Maattabel heren

 

Hoofdsponsor FysioForum

All4Running - Sponsor van A.V. HeraTamminga Sports - Sponsor van A.V. HeraVan Lierop Adviesgroepo - Sponsor van A.V. HeraOosterbaan - Sponsor van A.V. HeraBouwbedrijf Ted Groot - Sponsor van A.V. HeraRunnersWorld - Sponsor van A.V. HeraPsyt - Sponsor van A.V. HeraTen Bruggencate - Sponsor van A.V. HeraFloris Comfort - Sponsor van A.V. HeraStudio Hekwerk - Sponsor van A.V. HeraZicht Adviseurs - Sponsor van A.V. HeraPauw Recreatie - Sponsor van A.V. Hera