Logo Atletiekvereniging Hera Heerhugowaard

Atletiekvereniging Hera

Bestellen Hera sweater met eigen naam

AV Hera biedt je samen met sportzaak Oosterbaan in Alkmaar de mogelijkheid om een unieke sweater met je eigen (voor)naam erop te bestellen.

De sweater met capuchon – ook wel hoodie genaamd – is uiteraard oranje van kleur, voorzien van steekzakken aan de voorzijde. De hoodie wordt bedrukt met op de voorzijde het Hera-logo en op de achter­zijde je (voor)naam in hoofdletters. De kosten van deze unieke sweater zijn € 28,-.

Wil je zo’n unieke Hera-sweater bestellen, stuur dan oonderstaand formulier.

De volgende maten zijn beschikbaar

Kinderen: 104 / 116 / 128 / 140 / 152 / 164 (= XS)
Volwassenen: S / M / L / XL / XXL

Zodra de sweater klaar ligt ontvang je een emailbericht van sportzaak Oosterbaan. Waarna je deze kunt ophalen bij Oosterbaan Sport- en wandelschoenen aan de Kitmanstraat 1, 1812 PL  Alkmaar, telefoonnummer 072 – 5114465 (keuze 2). Je betaalt de sweater wanneer je deze ophaalt.

Rest ons een ieder veel succes te wensen met je unieke en persoonlijke sweater namens,

AV Hera
en
Oosterbaan Sport- en wandelschoenen

Bestelformulier

Velden met een * zijn verplicht! 

Hoofdsponsor FysioForum

Scholten - Sponsor van A.V. HeraTon Koppes - Sponsor van A.V. HeraBouwbedrijf Ted Groot - Sponsor van A.V. HeraStudio Hekwerk - Sponsor van A.V. HeraRunnersWorld - Sponsor van A.V. HeraFoot Center - Sponsor van A.V. HeraPauw Recreatie - Sponsor van A.V. HeraVan Lierop Adviesgroepo - Sponsor van A.V. HeraAnn Taveirne - Sponsor van A.V. HeraTamminga Sports - Sponsor van A.V. HeraNut - Sponsor van A.V. HeraFloris Comfort - Sponsor van A.V. Hera