Logo Atletiekvereniging Hera Heerhugowaard

Atletiekvereniging Hera

Wij zijn blij met u als sponsor

Een sportvereniging kan niet zonder zijn sponsors. Deze zijn belangrijk voor die extra dingen waar de vereniging geen geld voor heeft. AV Hera is altijd op zoek naar nieuwe sponsors. Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om via AV Hera meer bekendheid te krijgen tijdens trainingen en atletiekwedstrijden van AV Hera, de website en social media. 

Mogelijkheden van sponsoring

  • Plaatsing reclamebord* op de atletiekbaan:
    • reclamebord enkelzijdig € 100,00 per jaar
    • reclamebord dubbelzijdig € 150,- per jaar
  • Banner op de website van Hera € 25,00 per jaar, in combinatie met een bord.
  • Alleen vermelding van een banner op de website € 50,00 per jaar. De banner is tevens een link naar uw website. We bieden ook ruimte op onze website om iets over uw bedrijf te vertellen met een link naar uw website.
  • Sponsoren van een door AV Hera georganiseerde wedstrijd als naamsponsor. Sponsorbijdrage nader overeen te komen.
  • Sponsoren van groepen of individuele atleten, in overleg met de technische commissie van AV Hera

Onze website heeft gemiddeld 120 unieke bezoekers per dag. Onze Facebookpagina heeft ca. 450 fans en onze berichten bereiken gemiddeld 250 gebruikers en er zijn uitschieters naar meer dan 1.000.

Wilt u AV Hera ook ondersteunen als sponsor neem dan contact op met Frank Kuin bestuurslid PR en communicatie.

* exclusief productie reclamebord. Deze kunnen geregeld worden door onze sponsor Studio Hekwerk.

Hoofdsponsor FysioForum

Wij zijn Orlo Ruijs en Jasper Hermans, fysiotherapeuten van Fysio-Forum. Een aantal kennen ons al van de woensdagavond, dan kunnen jullie gebruik maken van onze faciliteit van 1900-2000 onder begeleiding van Rudy en Johan! Wanneer jullie met blessures of vragen over blessures zitten, kunnen jullie altijd contact met ons opnemen, of appen. We kunnen dan met een echo kijken, behandelen met tapen, shockwave, massages of training. Je kan als Hera lid altijd binnen 24uur bij ons terecht!

All4running

All4running is dé hardloopspecialist van de regio. In de All4running Flagship Store, gevestigd op Langestraat 83 in Alkmaar, wordt het schoenen aanmeten naar een hoger niveau getild.

Op de eerste verdieping ligt een atletiekbaan van 20 meter met daarin de unieke Shoe Advisor-scantechnologie. Die registreert, met behulp van meer dan 16.000 sensoren, de unieke voetafwikkeling tijdens het lopen. Op basis hiervan kunnen de specialisten een zeer betrouwbaar en onderbouwd schoenadvies geven.

Leden van AV Hera krijgen 10% korting.

De hardloopschoenen, -kleding en andere benodigdheden van All4running zijn ook te bestellen via de webshop van All4running.

Studio Hekwerk

Studio Hekwerk sponsort vooral in natura. Zo beheren zij deze website en verzorgen ze het grafische ontwerp van veel van de communicatie-uitingen van AV Hera. Studio Hekwerk is een ontwerpstudio voor eigenwijs grafisch ontwerp. Zij leveren grafisch vormgeving voor online- en offline communicatie zoals websites, facebookpagina's, brochures, huisstijlen, flyers en logo's.  Zie voor meer informatie communicatie.design

Oosterbaan Sport- en Wandelschoenen

Wij zijn Oosterbaan Sport- en Wandelschoenen en zijn gevestigd in Alkmaar (Overdie), vlakbij de MC Donalds. Parkeren is gratis en direct voor de deur. Naast hardloopschoenen vindt u een groot assortiment aan spikes bij ons in de winkel. Ook voor uw (berg)wandelschoenen kunt u bij ons binnen stappen. Wij analyseren uw oude- en nieuwe hardloopschoenen altijd buiten, buiten is de praktijk, met hier en daar bv. een scheve stoeptegel i.t.t. binnen filmen op een egale vloer. Aanmeten van schoenen gaat vooraf aan een uitgebreide analyse. AV Hera leden krijgen 10% korting op kleding en schoenen.

 

Hoofdsponsor FysioForum

Zicht Adviseurs - Sponsor van A.V. HeraOosterbaan - Sponsor van A.V. HeraPauw Recreatie - Sponsor van A.V. HeraAll4Running - Sponsor van A.V. HeraTesselaar Freesia - Sponsor van A.V. HeraTen Bruggencate - Sponsor van A.V. HeraSports performance - Sponsor van A.V. HeraFloris Comfort - Sponsor van A.V. HeraKN Bouw - Sponsor van A.V. HeraAnn Taveirne - Sponsor van A.V. HeraBouwbedrijf Ted Groot - Sponsor van A.V. HeraStudio Hekwerk - Sponsor van A.V. Hera