Proeflessen -trainingen voor de jeugd

Je mag bij ons, AV Hera, eerst eens 4x mee trainen om de sfeer te proeven en kennis te maken met atletiek. Tijdens die proeflessen kun je gaan kijken of je ook echt lid wilt worden. Dat proefdraaien kan bij ons vanaf 6 jaar. Of je nu onder de Pupillen valt (vanaf 6 jaar t/m 11 jaar) of bij de Junioren hoort (12 jaar t/m 17 jaar) voor het eerst proeflessen meedraaien kan in de eerste week van de maand.

Pupillen

De pupillen hebben een zogenoemde breedtetraining en trainen op de looponderdelen: korte afstand en middellange afstand, en op de technische onderdelen: kogelstoten, balwerpen, hoogspringen en verspringen.

Junioren

Ook de junioren hebben breedtetraining en trainen op de looponderdelen: korte afstanden, middellange afstanden en horden, en op de technische onderdelen: kogelstoten, kogelslingeren, speerwerpen, hoogspringen, verspringen, hinkstap, discuswerpen en polshoog.
De trainingen van de pupillen zijn dinsdag en donderdag in de namiddag. De junioren trainen iedere maandag- en woensdagavond. Omdat we met een Zomer-rooster en een Winter-rooster zitten zijn er verschillende trainingstijden en locaties.

Kennis maken

Heb je vragen over die specifieke tijden? Neem dan even contact met ons op via mail jeugdbestuur@avhera.nl en geef ook even je geboortejaar door, dan kunnen wij je precies het “Hoe, wat, waar en wanneer en met wie” vertellen. Zo kunnen we nog even overleggen met de desbetreffende trainers om je vervolgens van harte welkom te heten op de baan. Als je toch alvast even wilt komen kijken vanaf de kant ben je natuurlijk van harte welkom bij de buitentrainingen. Schroom niet, neem contact op!

Wil je graag eens kennis komen maken en meedoen? Vul dan onderstaand formulier in.

Sportieve groeten
Jeugdbestuur AV Hera
Vijf proeftrainingen
*
*
*

AV Hera

Sportpark "de Vork"
De Vork 1
1704 BX Heerhugowaard
info@avhera.nl

Colofon

Webdesign Studio Hekwerk
Powered by Club-assistent

@2016-2017 AV Hera
Terug naar boven