Clubkleding AV Hera

Bij alle competititewedstrijden en nationale kampioenschappen dragen de atleten het bij de Atletiekunie geregistreerde clubkleding. Voor Hera zijn de clubkleuren oranje shirt en zwarte broek.

RUNNERSWORLD Alkmaar is de leverancier van de Hera clubkleding. RUNNERSWORLD vind je op de Magdalenenstraat 17 in Alkmaar.

Je kan je clubkleding bestellen via onderstaand formulier of kopen in de winkel. De bestelde kleding haal je op in de winkel. Je krijgt van Runnerswolrd Alkmaar daarover een bericht. In de winkel zijn pasexemplaren aanwezig en wordt er voorraad gehouden van de meest gangbare maten. Clubkleding is vanaf nu beschikbaar in dames-, kinder- en herenmodellen.

Om eenheid in ons clubtenue te houden en de kleuren en logo opdruk dezelfde te houden is Runnersworld Alkmaar de enige leverancier van de officiële clubkleding. Kleding aangeschaft bij andere winkels is geen officiële clubkleding, behalve kleding (code blue) die voor 1 juni 2017 bij All4Running is aangeschaft.

Naast het wed­strijdtenue levert RUNNERSWORLD ook een trainingspak en eventueel een sporttas in de clubkleuren met het Heralogo. Zo kan je trots laten zien van welke geweldige vereniging je lid bent.

Prijzen

 
  Volwassenen Jeugd
trainingspak Erima € 47,50 € 41,50
t-shirts  € 25,00 € 25,00
singlets € 23,00 € 23,00
topjes € 23,00 € 23,00

Reservering clubkleding

Reserveren clubkleding
*
*
*
*

Maattabel Kinderen

Maattabel kinderen

Maattabel dames

Maattabel dames

Maattabel heren

Maattabel heren

AV Hera

Sportpark "de Vork"
De Vork 1
1704 BX Heerhugowaard
info@avhera.nl

Colofon

Webdesign Studio Hekwerk
Powered by Club-assistent

@2016-2017 AV Hera
Terug naar boven